Title
kezd hirek szavazas amigak wall netmail forum freeweb kilepes
Vissza a főoldalra
Keresés:  
  Idő Hány  
Év 2001         152 db.  
Év 2002         318 db.  
Év 2003         202 db.  
Év 2004         117 db.  
Év 2005         320 db.  
Év 2006         145 db.  
Év 2007         103 db.  
Év 2008         118 db.  
Év 2009         70 db.  
Év 2010         32 db.  
Év 2011         39 db.  
Év 2012         54 db.  
  Hónap Nincs 'Januďż˝r' kulcsszó!         4 db.  
  Hónap Nincs 'Februďż˝r' kulcsszó!         5 db.  
  Hónap Nincs 'Mďż˝rcius' kulcsszó!         10 db.  
 

Dátum: 2012-03-01 00:00:00
 Új FastATA vezérlők! áthozott hír (amigaspirit
-.

Új FastATA vezérlőt mutatott be az ElBox.Mivel nemrég mutatta be az ElBox az MKIV-es szériát, így hát joggal merülhet fel a kérdés, hogy miben új ez a mostani ATA vezérlő kártya. A válasz pofon egyszerű: abban, hogy Compact Flash kártya slottal és SATA csatlakozóval is felvértezett a szerkentyű, mely egy Marvell 88SA8040 SATA to PATA híddal van megtámogatva.Az új vezérlő célja, hogy egyszerre akár négy eszközt: egy Compact Flash kártyát, 1 SATA meghajtót és 2-4 PATA eszközt használhass a Classic Amigádban. Az egyidejűleg kiszolgált eszközök száma négy.Ha négy SATA / CF / ATA / ATAPI eszköz nem elég akkor telepíthetsz több FastATA 4000

MK-VI CF / SATA vezérlőt az A3000 vagy A4000 számítógépedbe. Minden gond nélkül működni fog! Ha az A1200 Ziv busboardod van, akkor tudsz egyszerre használni egy FastATA Ziv CF / SATA és egy FastATA A1200 MK-IV CF / SATA vezérlőt.
További info:
ElBox FastATA CF / SATA

Dátum: 2012-03-01 00:00:00
 Új FastATA vezérlőket mutatott be az ElBox! áthozott hír (amigaspirit
-.

Új FastATA vezérlőket mutatott be az ElBox!Mivel nemrég mutatta be az ElBox az MKIV-es szériát, így hát joggal merülhet fel a kérdés, hogy miben új ez a mostani ATA vezérlő kártya. A válasz pofon egyszerű: abban, hogy Compact Flash kártya slottal és SATA csatlakozóval is felvértezett a szerkentyű, mely egy Marvell 88SA8040 SATA to PATA híddal van megtámogatva.Az új vezérlő célja, hogy egyszerre akár négy eszközt: egy Compact Flash kártyát, 1 SATA meghajtót és 2-4 PATA eszközt használhass a Classic Amigádban. Az egyidejűleg kiszolgált eszközök száma négy.Ha négy SATA / CF / ATA / ATAPI eszköz nem elég akkor telepíthetsz több FastATA 4000 MK-VI CF / SATA vezérlőt az A3000 vagy A4000 számítógépedbe. Minden gond nélkül működni fog! Ha az A1200 Ziv busboardod van, akkor tudsz egyszerre használni egy FastATA Ziv CF / SATA és egy FastATA A1200 MK-IV CF / SATA vezérlőt.


További info:
ElBox FastATA CF / SATA

Dátum: 2012-03-01 00:00:00
 Ăšj FastATA vezĂŠrlőket mutatott be az Elbox! áthozott hír (amigaspirit
-.

Új FastATA vezérlőket mutatott be az Elbox!Mivel nemrĂŠg mutatta be az Elbox az MKIV-es szĂŠriĂĄt, Ă­gy hĂĄt joggal merĂźlhet fel a kĂŠrdĂŠs, hogy miben Ăşj ez a mostani ATA vezĂŠrlő kĂĄrtya. A vĂĄlasz pofon egyszerű: abban, hogy Compact Flash kĂĄrtya slottal ĂŠs SATA csatlakozĂłval is felvĂŠrtezett a szerkentyű, mely egy Marvell 88SA8040 SATA to PATA hĂ­ddal van megtĂĄmogatva.Az Ăşj vezĂŠrlő cĂŠlja, hogy egyszerre akĂĄr nĂŠgy eszkĂśzt: egy Compact Flash kĂĄrtyĂĄt, 1 SATA meghajtĂłt ĂŠs 2-4 PATA eszkĂśzt hasznĂĄlhass a Classic AmigĂĄdban. Az egyidejűleg kiszolgĂĄlt eszkĂśzĂśk szĂĄma nĂŠgy.Ha nĂŠgy SATA / CF / ATA / ATAPI eszkĂśz nem elĂŠg akkor telepĂ­thetsz tĂśbb FastATA 4000 MK-VI CF / SATA vezĂŠrlőt az A3000 vagy A4000 szĂĄmĂ­tĂłgĂŠpedbe. Minden gond nĂŠlkĂźl műkĂśdni fog! Ha az A1200 ZIV busboardod van, akkor tudsz egyszerre hasznĂĄlni egy FastATA ZIV CF / SATA ĂŠs egy FastATA A1200 MK-IV CF / SATA vezĂŠrlőt.


További info:
Elbox FastATA CF / SATA

Dátum: 2012-03-02 00:00:00
 Hollywood 5.0 Infinity áthozott hír (amigaspirit
-.

Hollywood 5.0 InfinityTíz év fejlesztést követően megjelent a Infinity - Végtelen alcímet viselő Hollywood 5.0!A program valamennyi Amiga rendszeren használható, elsősorban multimédia központú alkalmazások fejlesztésére. A Lua szkriptnyelven alapuló programok futtatható file-já való fordításával számtalan platformon elérhető lesz alkalmazásunk. Most már PPC Linux alapokon is terjeszkedhet a Hollywood. Nemsokára, várhatóan Androidra és iOS-re is eljuthatnak majd Lua alapú programjaink.Az újdonságok: video lejátszás és vektorgrafika és a már régóta ígért plugin api, ami bővíthetővé teszi a rendszert külső fejlesztők számára is. TCP és UDP alapú hálózatkezelés. Néhány effekt hardvergyorsítása (GPU alapú).További gyorsulást eredményez Amiga OS3.x-en az FPU kezelés bevezetése.Forrás: Lázi


További info:
Airsoft Softwair honlap

Dátum: 2012-03-14 00:00:00
 Amiga Klub Hírek áthozott hír (amigaspirit
-.

Ezúton tájékoztatunk minden kedves érintettet, hogy a hosszú hétvége miatt a március 16-i, pénteki Amiga Klub ELMARAD. Ennek megfelelően a következő klub egy héttel később, március 23-án pénteken lesz.


További info:
Amiga Klub honlap

Dátum: 2012-03-14 00:00:00
 Amiga Klub HĂ­rek áthozott hír (amigaspirit
-.

EzĂşton tĂĄjĂŠkoztatunk minden kedves ĂŠrintettet, hogy a hosszĂş hĂŠtvĂŠge miatt a mĂĄrcius 16-i, pĂŠnteki Amiga Klub ELMARAD. Ennek megfelelően a kĂśvetkező klub egy hĂŠttel kĂŠsőbb, mĂĄrcius 23-ĂĄn pĂŠnteken lesz.


További info:
Amiga Klub honlap

Dátum: 2012-03-23 00:00:00
 Icaros Desktop 1.4 áthozott hír (amigaspirit
-.

Icaros Desktop 1.4Paolo Besser kiadta az Icaros Desktop AROS disztribúció legújabb, 1.4-es változatát. Az újdonságok a teljesség igény nélkül:- Rengeteget javított Wanderer (a rendszer része lett az összes "papercut" bugfix)

- Frissített AROS system-fájlok

- Összességében stabilabb működés

- Jason McMullan elkészült a printer.device implementációjával, a hozzá való Prefs-el és mindennel, ami a nyomtatáshoz szükséges (PostScript nyomtatók támogatása parallel, serial és USB portokon és fájlba nyomtatás is)

- Frissített fpc és a PortablE

- Krzysztof Smiechowicz portolta AROS-ra az Odyssey Web Browser 1.16 MorphOS verzióját, az összes hozzá szükséges Zune class-al együtt

- Tartalmazza a FryingPan és az Audio Evolution 4 szoftverek teljes verzióját és egy sor új apróbb public domain utility-t és játékot

- A rendszer részei lettek az M68k AROS Boot ROM-ok, így az ADF játékok és demók futtatásához már nincs szükség az eredeti Kickstart ROM-okraAz 1.4 teljes verziója elfoglal egy DVD-t, de elérhető egy "Light" verzió is, mely a főbb funkciók megtartása mellett ráfér egy CD-R-re.


További info:
Icaros Desktop

Dátum: 2012-03-26 00:00:00
 Sensible Soccer Bajnokság áthozott hír (amigaspirit
-.

Sensible Soccer BajnokságÁprilis 13-15-én (péntek-vasárnap) rendezzük meg a negyedik élő Sensible Soccer bajnokságot. Jelentős újdonság, hogy Budapesten lesz az esemény, abban a reményben is, hogy többen fogtok csatlakozni, és megdöntjük a tavalyi 8 fős részvételi rekordot.Két versenyszámban (PC-s és Amigás) avatunk bajnokot (egyelőre úgy néz ki, hogy technikai okokból mindkét esetben emulátoron), de a sporteseményen túl közös sörözésre is hagyni fogunk időt.Elsősorban azért írok most, hogy biztassalak benneteket a részvételre, konkrét játéktudástól függetlenül, elsősorban a barátság és a közösen eltöltött idő szellemében. A helyszín azoknak is kellemes lesz (csapolt cseh és belga sörök...) akik éppen nézik az összecsapásokat.Mivel fontos, hogy minél többen csatlakozzanak, és még nem eldöntött a pontos időrend, így most örömmel vennénk figyelembe ezzel kapcsolatos igényeiteket is! Persze minden igény nem kielégíthető, de aki megírja, annak preferenciáit igyekszünk beépíteni.Jönnél? Mikor? Mi lenne számodra a fontos?Hamarosan (ha beérkeztek válaszaitok) konkrét program és kiírást közlünk itt:

http://www.sensiblesoccer.de/forum/index.php?topic=24625.0Üdvözlettel: Dimetrodon/Geri


További info:
Sensible Soccer Magyar Fórum

Dátum: 2012-03-26 00:00:00
 Sensible Soccer BajnoksĂĄg áthozott hír (amigaspirit
-.

Sensible Soccer BajnokságÁprilis 13-15-ĂŠn (pĂŠntek-vasĂĄrnap) rendezzĂźk meg a negyedik ĂŠlő Sensible Soccer bajnoksĂĄgot. Jelentős ĂşjdonsĂĄg, hogy Budapesten lesz az esemĂŠny, abban a remĂŠnyben is, hogy tĂśbben fogtok csatlakozni, ĂŠs megdĂśntjĂźk a tavalyi 8 fős rĂŠszvĂŠteli rekordot.KĂŠt versenyszĂĄmban (PC-s ĂŠs AmigĂĄs) avatunk bajnokot (egyelőre Ăşgy nĂŠz ki, hogy technikai okokbĂłl mindkĂŠt esetben emulĂĄtoron), de a sportesemĂŠnyen tĂşl kĂśzĂśs sĂśrĂśzĂŠsre is hagyni fogunk időt.Elsősorban azĂŠrt Ă­rok most, hogy biztassalak benneteket a rĂŠszvĂŠtelre, konkrĂŠt jĂĄtĂŠktudĂĄstĂłl fĂźggetlenĂźl, elsősorban a barĂĄtsĂĄg ĂŠs a kĂśzĂśsen eltĂśltĂśtt idő szellemĂŠben. A helyszĂ­n azoknak is kellemes lesz (csapolt cseh ĂŠs belga sĂśrĂśk...) akik ĂŠppen nĂŠzik az ĂśsszecsapĂĄsokat.Mivel fontos, hogy minĂŠl tĂśbben csatlakozzanak, ĂŠs mĂŠg nem eldĂśntĂśtt a pontos időrend, Ă­gy most ĂśrĂśmmel vennĂŠnk figyelembe ezzel kapcsolatos igĂŠnyeiteket is! Persze minden igĂŠny nem kielĂŠgĂ­thető, de aki megĂ­rja, annak preferenciĂĄit igyekszĂźnk beĂŠpĂ­teni.JĂśnnĂŠl? Mikor? Mi lenne szĂĄmodra a fontos?Hamarosan (ha beĂŠrkeztek vĂĄlaszaitok) konkrĂŠt program ĂŠs kiĂ­rĂĄst kĂśzlĂźnk itt:

http://www.sensiblesoccer.de/forum/index.php?topic=24625.0Üdvözlettel: Dimetrodon/Geri


További info:
Sensible Soccer Magyar Fórum

Dátum: 2012-03-26 10:01:47
 Indie RPG keresi a saját játékosait Lay András (lay
-.

Tortured Hearts - or How I Saved The Universe. Again.

- Ütős, humoros, a CRPG-s kliséket karikírozó story a Newcomer tervezőjétől
- Rajzfilm-szerű kinézet (a grafikai világért a Newcomer rajzolója felelős)
- Hosszú, összetett játékmenet
- A story készen áll, de a grafika elkészítéséhez, a játék összekalapálásához a Te közreműködésedre is szüksegünk van!

Az alábbi Kickstarter link-re kattintva támogathatsz minket.

Érdemes néha visszanézni az update-ekre, mert további információkat lehet megtudni a játékról.

Köszönjuk előre is a hozzájárulásaitokat, és terjesszétek az Igét!

Gonda Zoltán, a játék egyik szerzőjeTovábbi info:
Kickstarter

  Hónap Nincs 'ďż˝prilis' kulcsszó!         8 db.  
  Hónap Nincs 'Mďż˝jus' kulcsszó!         4 db.  
  Hónap Nincs 'Jďż˝nius' kulcsszó!         8 db.  
  Hónap Nincs 'Jďż˝lius' kulcsszó!         2 db.  
  Hónap Augusztus         2 db.  
  Hónap Nincs 'Oktďż˝ber' kulcsszó!         4 db.  
  Hónap November         2 db.  
  Hónap December         5 db.  
Év 2014         1 db.  

Valid XHTML 1.0!

Valid CSS!